MITÄ MEILLÄ TAPAHTUU? 

28 Toukokuu 2023

Salico Oy ilmoittaa takaisinvedosta. XXL Kinkkukolmioleipää on pakattu XXL Broilerikolmioleivän kääreisiin. Kinkkukolmioleivässä on allergeenina maito, jota broilerikolmioleivän tuotetiedoissa ei ole mainittu.

Takaisinveto koskee tuotteita ja eriä:

8 Mar 2022

Greenfood konserni tekee rutkasti töitä vähentääkseen ruokahävikkiä, muun muassa käyttämällä viimeisintä tekoälyä vaativaa teknologiaa luodakseen entistä oikea-aikaisemmat tilaukset sekä käyttämällä innovatiivisempia pakkausratkaisuja. Sen vuoksi Greenfood ja Salico Oy etsivät nyt uusia kumppaneita eri teollisuudenaloilta, yrityksiä tai innovaattoreita, jotka näkevät mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa hyödyntämällä ruokahävikkiä uusilla nerokkailla ja vastuullisilla keinoilla.

1 Hei 2022
Bageli eli vesirinkeli on herkullinen eväs, jonka voi täyttää niin suolaisella kuin makeallakin täytteellä. Kenties sinäkin olet ihastunut tähän donitsin muotoiseen leivonnaiseen.
8 Maa 2022
Syömme take away -ruokaa yhä useammin. Moni on todennut noutoruoan sujuvoittavan arkea, kun ruoan valmistamiseen käytettävän ajan on voinut käyttää johonkin muuhun. Take away mahdollistaa meille makuelämyksen helposti, nopeasti ja paikasta riippumattomasti. Viime aikoina on erityisesti koronapandemian seurauksena voimistunut etätyökulttuuri ollut kasvattamassa kiinnostustamme noutoruokaa kohtaan.
26 Tam 2022
Oletko jo maistanut Greendelin wrapejä? Näissä täyteläisissä ja rapsakoissa välipaloissa on runsaasti vihanneksia sekä vaihtoehtoisesti joko lihaa, kanaa, nyhtökauraa tai vöneriä maukkaassa kastikkeessa, ohueen tortillalettuun käärittynä.