Greendelin wrapien pakkaukset edustavat ekologisuutta

26 Tam 2022
Greendeli wrap
Oletko jo maistanut Greendelin wrapejä? Näissä täyteläisissä ja rapsakoissa välipaloissa on runsaasti vihanneksia sekä vaihtoehtoisesti joko lihaa, kanaa, nyhtökauraa tai vöneriä maukkaassa kastikkeessa, ohueen tortillalettuun käärittynä.

Wrapejä ympäristöystävällisessä kääreessä

Kotimaisuus, hyvinvointi ja vastuullisuus ovat tuotekehityksemme kulmakiviä, mikä tulee esille myös valmistamiemme tuotteiden pakkausmateriaaleissa. Teemme jatkuvaa kehitystyötä parempien ja vastuullisempien tuotepakkausten eteen. Suomalaisen työn liiton myöntämää ja suomalaisesta työstä kertovaa Avainlippu-merkkiä kantavat Greendeli-wrapit ovat kuluttajalle kaikin puolin vastuullinen valinta. Sen lisäksi, että wrapit on valmistettu käsin Suomessa Lahden Villähteellä, on niiden pakkaukset suunniteltu mahdollisimman ekologisiksi.

Wrapien pakkaukset on valmistettu kotimaisesta PE-paperista. Vaikka materiaali on perinteistä muovipakkausta ekologisempi vaihtoehto, soveltuu se kuitenkin erinomaisesti niin kuivien ja kosteiden kuin rasvaistenkin ruokien pakkaamiseen. Tämä paperinkeräykseen lajiteltava kääremateriaali valmistetaan Suomessa pitkäaikaisen kumppanimme toimesta.

Ekologisuutensa lisäksi on pakkaukset suunniteltu sillä ajatuksella, että wrapit olisivat mahdollisimman helposti mukaan otettavia ja siististi syötäviä. Greendelin wrapejä voit syödä missä ja milloin tahansa. Tuotteet toimitetaan kauppoihin aina valmistuspäivästä seuraavana päivänä ja ne säilyvät viileässä säilytettyinä useita päiviä maukkaina ja hyvälaatuisina.

Greendelin wraptuoteperhe kostuu seitsemästä maukkaasta vaihtoehdosta, joita ovat Nyhtökaura-BBQ, Kebab Pita, Chicken Tikka Pita, Kana-Caesar-Pekoni, Beef-Teriyaki, Vege-Chili ja Kana-Avocado.

Greendeli on vastuullinen valinta

Greendeli Oy:llä on pitkä kokemus take away -tuotteiden valmistuksesta. Olemme ylpeitä myös siitä, että kaikki valmistuksemme on 100 % suomalaista. Lahden Villähteen tehtaallamme valmistuu jokaisena arkipäivinä wrapejä, leipiä ja jogurtteja vähittäiskauppoihin ympäri Suomen. Juhlapyhien ympärillä valmistamme myös herkullisia voileipäkakkuja. Kasvis- ja salaattituotantoa teemme Salico Oy:n nimissä Helsingin Kivikossa. Pyrimme suosimaan kotimaisia toimijoita myös pakkausmateriaali- ja raaka-ainehankinnoissa. Valitsemalla Greendeli-tuotteen ostoskoriisi tuet suomalaista työtä!